Frida Lindgren

VALBORG

Kategori: Fridas liv och dagar


Nu håller jag, victoria, felicia↑ och anna på att göra oss i ordning för att senare dra vidare ut och träffa massa skönt folk i forsa. Ha en bra kväll!

strawberry smoothie

Kategori: Fridas liv och dagar

Nu har jag suttit och pluggat NO och moppe och klarade även första delprovet i moppekursen. Känns otroligt bra!
Så jag unnade mig en smootie med jordgubbar och äpple/apelsin/passionsfrukts juice. Otroligt gott, ska börja köra på det oftare nu när jag har blivit lite nyttigare av mig. Så sjukt taggad inför sommaren 2012 så ni anar inte!

PÅVÄG HEM TILL MIG

Kategori: Fridas liv och dagar

Äntligen är dom beställda! Mina inom 2-4 dagar.

sweet dreams or a beautiful nightmare

Kategori: Fridas liv och dagar

Min sista sjuka dag firar jag med en hemgjord efterrätt. Nämligen skivad banan, chokladsås, maränger och grädde. Nu sitter jag och pluggar moppe, pratar med min underbara kusin Stina och ska snart slutföra en bilduppgift. Ha en bra kväll mina kära.

det finns saker jag saknar

Kategori: Fridas liv och dagar

Jag måste verkligen ta upp min sång igen, har suttit och kollat på massa videos när jag sjunger. Och det är ju trots allt det bästa jag vet. Jag ska söka "musik" till gymnasiet också, längtar redan. Nu ska jag ta fram moppeböckerna och plugga på. Ha en trevlig kväll mina kära. puss

you're love is my drug

Kategori: Fridas liv och dagar

Jag har legat sjuk i influensa sedan onsdagskväll, så jag har inte haft ork till att göra någonting. Nu mår jag iallafall bättre och här är två snabba bilder på vad jag fick när jag fyllde år. Detta plus moppen jag fick i förväg, och moppekortet som går på 6500:- 

REST IN PEACE

Kategori: Fridas liv och dagar

Kom precis hem från att ha gått på begravning. Åhgud vad jag grät. Hemskt var det, även fast det var otroligt fint. Vila i frid nu, finaste Eva. Vi saknar dig redan.

thank you for making my day

Kategori: Fridas liv och dagar

HAHAHAHHAHA, det här kan fan vara det roligaste jag har sett! Åhgud, patetiska människor det finns. Dra till spegeln och klaga på dig själv, eller till någon som bryr sig. Haha. Btw, så vet du inte riktigt hur man kommenterar en blogg heller. Man skriver inte kommentaren i URL fältet lilla vän:')

hope for the best, but expecting the worst

Kategori: Fridas liv och dagar

Nu har jag pluggat moppe, skickat in min musikuppgift, och skickat in min svenska uppgift. Igår tränade jag i tre timmar också, känner att detta är en bra start på veckan. Har även suttit och myst nere med familjen en stund nu och kollat på när king laget spelar match. Heja på nu Brynäs!

how to love

Kategori: Fridas liv och dagar

Ibland hatar jag verkligen att facebook, och andra sidor existerar. För nu har jag suttit från klockan elva och försökt göra klart min svenska novell som ska vara klar. Men jag blir aldrig klar, pga jag alltid hittar roligare saker att kolla på och göra. Nej, nu måste jag fortsätta att plugga..

SWEET FIFTEEN

Kategori: Fridas liv och dagar

Igår fyllde jag 15 ljuva år, och blev firad av världens bästa vänner!
 

Till alla mina fina som ser detta, TACK för att ni får mig att må så bra.

bara tanken på ditt leende

Kategori: Fridas liv och dagar

jag ber till gud varje dag om att ta mig dit, till ett paradis där bara vi skiter i allt och alla och skapar ett liv, jag ska kämpa för det här, för du e han jag vill ha, och jag vet att det kan bli bra, de bara e så.

jag ryser när jag hör ditt namn, de bara e så

Kategori: Fridas liv och dagar

Mitt internet funkar inte, har inte funkat på hela dagen och inte igår heller. Så nu bloggar jag hemifrån felicia. Har tränat i fem timmar idag, och sen tvingade felicia och victoria ut mig på byn. Skapligt slut nu. Känns ganska bra faktiskt! Nu kan jag unna mig något gott utan att få dåligt samvete. Imorgon börjar moppekursen, och jag ska ha teori från 10 till 12 tisdag, onsdag, torsdag och fredag. Jag fyller även år på fredag. På fredag den 13e 2012. Haha, låter som en bra dag! Sen har jag lite skolarbeten att slutföra, och det blir nog lite fler träningar också. Ha en fin kväll. Och glad påsk i efterhand! Puss

Lost and insecure, you found me

Kategori: Fridas liv och dagar

7 april 2012

Kategori: Fridas liv och dagar

Idag har jag varit på påskmiddag hos mina fina kusiner, super gott var det! Åt så mycket så jag trodde att jag skulle spricka. Har även tagit mot till mig och klippt av mig håret, ÄNTLIGEN! Ni ser resultatet här nedanför. Ha en fin kväll nu, puss

All the crazy things I did last night, those will be my best memories

Kategori: Fridas liv och dagar

Inatt har jag och brudarna haft lite tjejmys hemma hos Katarina i stocka. Sjukt mysigt och rolig natt! Kollade på Disney filmer, snackade skit och hittade på massa andra tokigheter. Hoppas att ni fick en lika bra start på påsklovet som jag fick! Ni får en iPhone bild på mina snygga naglar som Katarina fixade sålänge. Puss

I got money in my hands that I really like to throw

Kategori: Fridas liv och dagar

Sitter hemma hos Martin just nu, och stannar förmodligen tills ikväll. Om ni undrar varför jag inte har bloggat ett skit sedan jag var i Ånge i helgen så är det för att det har hänt så jävla mycket saker i mitt liv just nu. Både bra och dåliga, men tyvärr så måste jag säga att det är mer dåligt..
Men så fort jag får upp inspirationen och suget igen så sätter jag igång.
Här får ni en bild på min otroligt snygga vän Martin. Ha en bra dag. puss