Frida Lindgren

@Victoria bästiis! :D

Kategori: Fridas liv och dagar

Jag vet att min skärmsläckare är frän! :D
HAhAHA, på bildenär ja värsta serri och sen så kommer vickanpickan i bakgrunden och muppar!^^

Svar på komentarer!

Kategori: Fridas liv och dagar

Svar: Du menar Linnea, hon är inte emo. Och om hon var det så skulle jag älska henne lika mkt för det! Det är inget fel på emos!
Svar´: jag vet! Youtube kanalen som vi laddade upp på har försvunnit. Det står att användaren har tagit bort de. Men stina har inte gjort det!
Asknas! o:<3

Wake up!

Kategori: Fridas liv och dagar

Nu sticker jag till skolan. BRB!

Svar på komentar!

Kategori: Fridas liv och dagarSvar: nej, jag ska inte ända bort till Danmark för att gå på hans konsert. Han kommer ju ändå till Sverige. Så det skulle vara lite onödigt!^^
Vad kul att du gillar min blogg! Vet du något som du vill att jag ska förbättra/ändra? :D

SPOTIFY!

Kategori: Fridas liv och dagar

Sitter och dunkar spotify hos mormor och morfar!
LOVE♥

snart sticker jag till mina dansbrudar!

Skolan börjar snart igen.

Kategori: Fridas liv och dagar

godmorgon bloggen!
Jag var tidigare än vanligt idag!
Min outfit ser ut såhär! Även att jag måste ta min gamla mössa idag, för Johannes i min klass har lagt min nya mössa någonstans på skolan -.-'


Ni kommer väl ihåg kalenderna jag la upp en bild på för någon dag sen? Den ser ut såhär nu. Jag har samma tapet som jag har i mitt rum på den, så den matchar!^^
Från dethär!

Till dethär!

Den här ritade jag i lördagsnatt när jag sov hos Evelina!

Komentera gärna vad ni tycker och tänker om allting!

Myspys!

Kategori: Fridas liv och dagar

är det bara ja som tkr att denna sngubbe är lite läskig? o:

Julskyltningen!

Kategori: Fridas liv och dagar

Jag har varit på julskyltning idag, sjukt kallt!
Såhär såg jag ut!^^

Evelina lärde mig några accord på gitarren inatt, så i framtiden så kke jag kan både spela och sjunga!

Ny låt!

Kategori: Frida sjunger

Just listening!


@Evelina!

Kategori: Fridas liv och dagar

Eve, Eve, Eve. HEJ!

Bilder på fest-brudarna!

Kategori: Fridas liv och dagar

Här kommer det några bilder på tjejerna från igår. Kvällen var GRYM!
Jag och Anna Mood.
Anna Franck, Linnea, Jag, Anna Mood och bakom, felicia!
Flumbild!
:*

Julstädning på G!

Kategori: Fridas liv och dagar

Jag har hittat min kalender! ;D
ohja, så här får man se ut när man städar!

svar på komentar!

Kategori: Fridas liv och dagar

Svar: Jag redigerar nästan aldrig mina bilder, men när jag väl gör det så gör jag det på photoshop cs3, picnik.com, paint och picasa!
Tack så mycket!^^

Anna Franck!

Kategori: Fridas liv och dagar

hejhej!
Nu sitter ja här med FRANKENSTEIN!
VI TAGGAR FÖR H-FESTEN! :D
Bilder kommer kke sen, syster har kameran! ;)

Läs och skriv vad ni tycker!

Kategori: Fridas liv och dagar

Död kropp, levande sinne.

Jag undrar om det han gjorde verkligen räknades som ett brott. Om jag skulle anmäla det, hur skulle han reagera? Adam. Jag är bara så rädd att han ska göra något mer..

 

Det var den 15:e maj 2004. Jag var på väg hem från min skolkurator Gunilla. Jag hade haft problem med personliga saker förut. Jag hade haft svårt med mitt självförtroende, och då menar jag svårt!

Jag har till och med varit självmordsbenägen en gång. Gunilla hjälpte mig att komma ur det. Och jag måste säga att det funkar. Mitt liv är helt enkelt bättre nu!

Det hade precis blivit december, så det var isigt och halt ute. Jag halkade till men jag tog emot mig med händerna. När jag ställde mig upp igen så kollade jag i högerfickan om min mobil var oskadd. Det var en Sony Ericsson. Den hade precis börjat sålts och jag fick den på min 14:e födelsedag. Det var för ungefär en månad sen, i april. Jag kollade på skärmen. *ett nytt meddelande*

Det var från min förra pojkvän Adam. Adam höll fortfarande på att hota mig med läskiga SMS och de handlade oftast om att han skulle ”ta mig tillbaka”. Bort från min nuvarande pojkvän Mattias.

Han förstår inte att det är slut! I SMS:ET stod det. Möt mig vid gamla macken, vi behöver prata. Om du inte kommer...*

Adams SMS brukar inte vara så seriösa och ingenting har hänt förut. Så jag antog att det var ett sånt meddelande den här gången också. Så jag gick hemåt. Men för att vara säker så försökte jag ringa Mattias. *Hej, du har kommit till Mattias mobil, jag kan inte svara just nu. Jag pluggar väl eller är ute med min flickvän Kelly. Säg något efter tonen så ringer jag upp!*

Han svarade inte, så jag tog modet till och gick själv. När jag kom hem så hade mamma och pappa redan åkt. De skulle på middag med jobbet och de skulle inte komma hem förens klockan åtta.

Jag gick upp på mitt rosa rum. Jag hade haft samma tapeter sedan jag var 5år. Men jag älskade de lika mycket fortfarande! Så jag hade inte tagit mig tid att göra om. I mitt rum så hade jag en egen tv. Jag slog på den, men det ända som fanns att se var svampbob på nickelodeon. Jag tyckte själv att jag var för stor för sånt, så jag stängde av och gick och gjorde en macka i köket.

Helt plötsligt knackade det på dörren. Jag väntade inte besök så jag kollade ut genom ”titt hålet” på dörren och såg att det var Adam. Jag öppnade. Något som jag aldrig skulle ha gjort...

Han skrek åt mig att hålla käften.

-varför kom du aldrig? Jag väntade, men inte fan dök du upp!

-Eh, jag kunde inte. Stammade jag fram.

Han slog till mig med knytnäven på käken. Jag föll ihop på golvet. Han sparkade på mig. Helt plötsligt blev allt svart. Jag hörde att han fortfarande sparkade. Men jag kännde ingenting. Min kropp var död, borta. Borta för alltid. Var det såhär mitt liv skulle sluta?

 

Första gången jag kände att jag verkligen levde var i ett svart/blått rum. Det gick förbi vit-klädda tjejer och killar utanför rummet. Lukten fick mig att känna igen. Det hade luktat precis såhär när jag hade brutit benet när jag åkte slalom när jag var yngre. Jag var på sjukhuset. Min mamma låg med överkroppen på sängkanten och grät, pappa gick fram och tillbaka på det blanka sjukhusgolvet. Jag kollade på dem, och mamma reagerade. -Åh, älskling! Du lever! Sade mamma.

Pappa kom också fram och kramade mig, jag försökte pressa fram ett ljud. Men det ända jag lyckades var med en ynka tår på kinden. Dörren uppnades och en ljushårig tjej kom in. Hon såg faktiskt riktigt snäll ut! Jag hörde att hon sa något om skolan och om inre blödningar. Men min hjärna kopplade inte som det borde göra. Plötsligt blev jag nervös, vad var det som hade hänt med mig egentligen? Jag låg kvar på sjukhuset i två veckor. Sen fick jag åka hem. Men Sandra, docktorn. Sade att jag absolut inte fick gå till skolan. Nu var jag tillbaka där igen, i mitt gamla, härliga rosa rum! För en gångs skull så njöt jag av att bara vara hemma!

Det var inte ofta jag gjorde det, jag var en riktig liten linslus och jag ville att det skulle hända något, jämt och ständigt!

När jag började i skolan igen så såg jag inte Adam någonstans. Men Mattias såg jag! Mattias hade kommit hem till mig varje dag. Mamma och pappa vågade inte lämna mig ensam hemma längre, och jag skulle nog inte få gå ut på ett tag heller! Men bättre det än att bli ”misshandlad” igen!

Vi hade inte gjort en anmälan än, men jag var inte säker på om jag ville det heller. Med tanke på allt. Adam skulle kunna göra något mer. Men det skulle han kunna göra om jag inte anmälde också!

Mamma och pappa tvingade mig att gå till polisen, de sa att misshandel var ett av det ”hårdaste” brotten. Så jag gjorde som de sa. Men jag trodde inte att det skulle vara lika jobbigt som det var. Jag fick till och med ljuga för mina lärare att jag var sjuk, eftersom de inte visste något.

Först måste vi hitta ett vittne. Men det var ju ingen som hade sett händelsen. Så et gjorde allt lite svårare. Det ända bevis vi hade var en ner blodad matta som mamma hade sparat för just det, bevis.

Polisen tog massa tester på blodet på mattan och de konstaterade att det var mitt. Sen blev jag utfrågad av polisen, och jag svor på att jag inte skulle ljuga, inte ändra, eller tillägga något i historien. Sen kom vi vidare till tingsrätten, och vidare i små domstolar. Men till slut så kom vi till högsta domstol. Den var den domstolen som skulle avgöra om Adam var skyldig eller inte. Jag skulle behöva möta Adam jag hade ju inte sett honom på över tre månader nu. Jag var inte säker på om jag skulle klara det! Jag steg in i den orange/beige salen med mörkbruna träbord. Det var precis som på film. I salen satt det en domare, en notarie och jag hade en försvarsadvokat. Adam hade en annan sorts advokat som skulle skydda honom. Men samtidigt inte läggs till något, ta bort eller ändra. Det luktade skumt där inne, och det kändes verkligen obehagligt i magen när dörren till salen uppnades, där stod han. Adam. Hans blick var kyla, och hans kropp var fryst. Han var nog lika nervös som mig. När han och hans advokat hade slagit sig ner så började rättegången. Massa folk pratade, men sen blev det min tur. Jag berättade allt i detalj, att han första hade skrikigt åt mig att hålla käften och sedan slagit mig med knytnäven i ansiktet så jag fallit ner till marken och sedan fortsatt att sparka på mig. -Är det sant att han hade skickat ett SMS tidigare att du skulle möta honom? Sade domaren.

-Aha, svarade jag och nickade. -tack Kelly! Svarade domaren mig.

Nu var det Adams tur. När jag hörde hans röst så kände jag hur tårarna brände och tryckte mot ögonlocken. Jag får inte börja gråta! Kom igen nu Kelly! Tänkte jag.

Han sade att han hade varit full och att han varken kom ihåg SMS:ET eller slagen, eller sparkarna.

Jag ville så gärna bara ställa mig upp och skrika att det var han, det var han som hade gjort skadorna på min kropp så jag var när på att dö. Det var han, han, han! Men som tur gjorde jag det inte. Domaren sade att vi kunde gå ut ur salen och att de skulle stanna kvar och bestämma om brottet skulle få ett straff. Vi gick sakta ut ur salen. De här minutrarna var de värsta i mitt liv. Det gick inte att beskriva känslan! Jag var orolig, lättad, ledsen, och arg på samma gång. Jag visste ju ingenting. De kunde lika gärna döma bort brottet. Då skulle det kännas fruktansvärt!

 

Två dagar senare så vaknade jag av ett duns! Jag sprang ut i hallen och kollade på golvet. Där var det. Brevet, brevet som svaren var i. Skulle han bli dömd? På brevet stod det.

*Till vårdnadshavare av Anna Kelly Jonsson*

Jag sprang in till mamma som satt på sitt kontor längst bort i vårat vita, fina hus.

-MAMMA, MAMMA! Ropade jag.

-vad är det gumman? Hörde jag till svar.

-BREVET HAR KOMMIT, ÖPPNA DET, ÖPPNA DET!

Mamma rev sakta upp fliken högst upp på det vita kuvertet. Hon tog upp brevet, sakta men säkert.

Jag satte mig i den svarta gungstolen som var efter mammas mormor. Jag gungade lite på den. Mamma läste högt. -Andreas Adam Svensson ska dömas till 20.000 i böter till Anna Kelly Jonsson för misshandel den 15:e maj 2004. Han ska samt sitta i ungdomsvård i två år, och få tre månaders samhällstjänst eftersom han inte har fyllt femton än.

Jag satt bara helt tyst och tänkte! För vad kunde jag säga. Hela jag fylldes med lycka.

-Vi klarade det tillsammans gumman!

Pappa kom inrusande och frågade vad som hade hänt. Jag berättade allt. Han blev lika glada som mig och mamma. Det har gått två år sedan nu, och jag är sexton år. Mitt liv är på topp. Och tänk, jag kommer att få leva mitt liv fullt ut!

tidsbestämd bloggning!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hejhej!
Det här inlägget kommer jag att sätta på "tidsbestämd" bloggning. Grymt att det finns det!
Idag så ska jag dansa. Och outfiten är ungefär lika som jag visade på bilderna igår.

Fast jag har en svart kofta, andra örhängen och fler smycken!
Och nya strumpor och sånt! ;)

Nu ska jag äta frukost!

Kategori: Fridas liv och dagar

:D

shoppaholic

Kategori: Fridas liv och dagar

Här kommer den nya tröjjan och jackan!


Jag bjuder på en flumbild också!

hehe,

Börjat rita igen!

Kategori: Fridas liv och dagar

hejhej!
Jag har börjat rita igen, helt plötsligt så var det jätte kul!
Så här blev min bild idag!

do you like it? (a

.

Kategori: Fridas liv och dagar

GRYM skoldag idag!
hela gymnasiet var på studiedag så det var bara min klass och åttorna +2lärare.
Vi har suttit i datasalen hela dagen btw!
Vi fick göra "fejk" bilder. Så här blev mina och Emmas!
Snygg va!?
MAAAAAGGGGGAR! :D
Även att jag har köpt en ny jacka och en tröja. Bilder kke kmr sen!

Min kamera har DAMP!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hello!
Min kamera danpar igen, et går inte att sätta på den. Man ser ingen bild, och ja. allt är skit!
Asså med kameran, men för övrigt mår jag bra!
Eftersom kameran dampar så får ni en bild som jag har ritat på mig själv helt enkelt! ;) (paint)

Haha!
Jag vet att jag är GRYM på att rita på paint.
Men jag har iaf mina svarta bikbok byxor, min turkosa adidas kofta, en vit-svart prickig rosett i håret och en vit t-shirt.
Nu ska jag gå och äta. ska med tidiga bussen idag, och den går kvart över sju.
Ha det bäst!
LOVE♥

Sitter hos Linnea!^^

Kategori: Fridas liv och dagar

Hejhej!
Jag sitter hemma hos bästa Linnea nu!
Vi har bara degat och ätit onyttigt hela dan!;)
Här kmr det en bilder på oss från i somras!
Vickan är också med!♥

Nu ska vi fixa en skit snygg tröjja!

Hemma nu...

Kategori: Fridas liv och dagar

Hello!
Nu är jag hemma. Och jag är jätte trött och på dåligt humör. Så jag ska snart gå och duscha och sen sova. Så jag kke piggar på mig t imorron. Jag är även jätte förskyld, täppt i näsan och har slem/rethosta. GAH!
Jag är så trött på försylningen. Och det blir ju inte bättre för att jag tränar. Menmen, sånt är livet. Och sån är JAG!
Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör!

Svar på "johanna" komentarer

Kategori: Fridas liv och dagar

Svar: asså lägg ner nu! -.-'
Jag vet lixom att alla "johannor" är samm person, förrutom den johanna som jag har satt innom ett sräck!
Sluta bara! Jag bryr mig inte så mycket om du tycker att min header är ful. Jag är nöjd med den nya. Och den kmr jag att ha ett tag nu! Sån är jag! ;)

Oh yeah, its me!

Kategori: Fridas liv och dagarfail bilder...
Aja idag blir det 2ochenhalvs timmes träning! Så nu taggar jag! Jag har precis smällt i mig massvis med korvstråganoff och ris, så hungrig kan man absolut inte säga att jag är! owo

GODNATT!

Kategori: Fridas liv och dagar

Frida fryser!

Kategori: Fridas liv och dagar

Det här fick Madde av mig igår på festen!^^ Det är ett halsband!;)

svar på komentar!

Kategori: Fridas liv och dagar

Svar: asså vah?o:
känner jag dig :p
för du skriver lixom hjärtan?
Men asså. vad för bild?
Jag har ju redan bytt header? (a
Jag fatta inte...

G-R-Y-M LÅT!

Kategori: Fridas liv och dagar

Oh, i want!

Kategori: Fridas liv och dagar

Jag får hoppas på i julklapp! :D

KUSIN TODAY!:D

Kategori: Fridas liv och dagar

hello!
Idag så sticker jag till Stina, äntligen!
Där har inte jag varit på sjukt länge!
Även att jag kommer att träffa mina BRUDAR!
Haha, ni kke märker att jag är glad? (a
Men nu ska jag kolla bussar cya!
Ny design btw, blev den bra?

Svar på komentar!

Kategori: Fridas liv och dagar


Svar: Hejhej!
Jag har bytt header nu. Och filat lite på designen. Hoppas du blir nöjd! :D
Tack så jätte mkt

Milliam är här. :D

Kategori: Fridas liv och dagar

hejhej, nu är lill mille här!
Lika söt som alltid!
Även att jag håller på med en ny header!
ses sen!

Vaknade klockan halv åtta? o:

Kategori: Fridas liv och dagar

Hello bloggen!
Klockan är bara halv nio och jag är redan uppe!
Fast det kan ju bero på att jag gick och lade mig halv 10 igår!^^
Men, iallafall...
Idag kommer min lilla Milliam hit!
Jag ska vara barnvakt, eller ja. Hela familjen ska vara det!
Sen så sticker jag t Madde och grattar henne!
Jag kan inte lägga t en bild på vad hon ska få, eftersom hon brukar läsa min blogg ibland ;)
Nu ska jag kolla facebook, och bdb!
Vi hörs senare idag! :D

Svar på komentar!

Kategori: Fridas liv och dagar


Svar: det är inte så lätt att måla fransk manikyr rakt och snyggt när man inte har någon mall!
Och på bilen så hade nagerlacket inte torkat än...
Jag är så less på anonyma komentarer nu.
Men, du får ju så klart tycka vad du vill! I dina ögon så blev det kke fult. Det är helt OK att du tycker det. Men sluta komentera anonymt snälla du!

Det här har jag gjort nu ikv!

Kategori: Fridas liv och dagar

Nu ska jag sova!
Det är också ett skönhetstips! Sov MYCKET! :D

Nanananana!

Kategori: Fridas liv och dagar


Sen så häver jag tea tree olja där jag har pormaskar och finnar. (ska det stå!) ;)
Om ni inte kan läsa vad det står så får ni skicka det i en komentar, så kan jag skriva om i ett vanligt inlägg.
Men jag tyckte att det var lite roligare sådär! ;)svar på komentar!

Kategori: Fridas liv och dagarSvar: För det första så vill jag gärna att du ska sluta komentera anonymt!
Jag har ingen iphone, men min kompis Anna har en. Det är super kul att du komenterar! :D
Kram!♥
Här har du henne!

Nu är det fredagsmyys, om det så är det sista jag gör!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hejhej!
Jag inviger denna fredag med 2st grymt snygga tröjjor från H&M!

Nu sitter jag här med min godispåse som det bara finns 4sorters godis i!
Lakrits, choklad, tuggumin, och sånna här blåa flaskor, you know! ;)
Hejdå!
Imorron ska vi vara barnvakt t mille, btw!

Träningen var GRYM!

Kategori: Fridas liv och dagar

hejhej, jag har inte så mycket att säga mer än att träningen gick toppen bra och vi blir bara bättre och bättre!
Aldeles nyss lyssnade jag på denna låt. G-R-Y-M!
tror de blev rätt låt nu! :p
Godnatt!

Vi är som vi är, men det är bara att vänja sig!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hejhej!
Jag hade med mig kameran på skolan idag. Och knäppte ganska mkt bilder.
Här kommer det en del!^^
Komentera om ni vill att ja ska ta bort bilderna!
Fina människor det finns! o:


Viktors snygga kläääder! ;D


nu får ni inga fler! ;)
Ha det BÄST!

Bilder med mig och ni vet vem! ;)

Kategori: Fridas liv och dagar

Med vickanpickan!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hejhej!
Kolla vad jag hittade i posten idag!
Värsta fräna halloween ficklampan!

Morgon inägg!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hejhej!
Såhär ser jag ut idag!^^
Idag kommer kära vickan hit också!
Så det kmr nog att bli bilder då. Fast det är inget löfte!
Ha det gött!
Nu ska jag ha idrott snaaaart!
Fast än är jag bara hemma! (A

Skolan slut för idag!

Kategori: Fridas liv och dagar

hejhej!
Jag hann inte göra ngt inlägg imorse. Så derför kmr det nu!
Jag sitter hon mormor och morfar (som vanligt på måndagar) jag är jätte täppt i näsan men jag har tagit nässpray så nu kan jag andas igen!^^
Är det bara jag som märker att det blir mörkare och mörkade ute? Jag som inte gillar mörker!

ETT STORT FAIL på dessa bilder! :D

Ny header!

Kategori: Fridas liv och dagar

vad tycker ni?

MILLIAM!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hello!
Syster och Milliam kom och grattade pappa idag!
Jag älskar dej sötis!

Godmorgon!

Kategori: Fridas liv och dagar

Godmorgon bloggen!
Idag är det farsdag, ni har väl inte glömt det?
GRATTIS ALLA PAPPOR! :D♥
Idag är det en såndär lite tråkig dag. Jag ska städa rummet och sälja salami.
Aja, sånna dagar kommer alltid att finnas så det är bara att ta tag i det!
Nu ska jag dunka musik på spotify och kika facebook.
Ha det sjukt bra!

Uppvisning, slutförd

Kategori: Fridas liv och dagar

Hello!
Uppvisningen gick super bra!
Jag är sjukt nöjd med mitt uppträdande!
Alla i gruppen var sjukt duktiga!
Här kmr det lite egopics!^^

Sminkningen blev grymt snygg! Röd ögonskugga och lite vitt i ögonvrån, Kajal och rött läppstift. Även puder och rouge! 
Även att jag unnade mig själv lite lördagsgodis!

Svar på komentar!

Kategori: Fridas liv och dagar


Svar: Jag skulle egentligen inte svara på din komentar eftersom den var anonym. Men nu gör jag det bara för att vara snäll! Min locktång är från OBH nordica. Jag vet inte riktogt vad själva tången heter. Men den är röd och man kan ställa in vilka grader man vill ha, finns att välja på fem olika. Den är GRYM. Så om du hittar den så kan du köpa den.Den är inte så dyr heller! Kke någon hundralapp! Tack för komentaren, men i fortsättningen komentera med ditt namn!

Lockar håret!

Kategori: Fridas liv och dagar

Coola vah!?

Kategori: Fridas liv och dagar

Jag diggar de här tightsen starkt!
Visst är de coola?
Skulle vara grymt snygga till den där svarta klänningen som är med i fridasfyraheta!
vad tycker ni?

Fridas fyra heta!

Kategori:

Tagga uppvisning!

Kategori: Fridas liv och dagar

Godmorgon!
Jag vaknade ovanligt sent idag!
Halv 12!^^
Men idag ska jag iallafall göra mig iordning för uppvisningen!
Tagga nu brudar!
Vi är GRYMMA!
I♥U stepZz!

Efter regn kommer solsken!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hejhej!
Idag när jag åkte till skolan så var mitt hår helt platt!
Men när jag kom hem så såg det ut såhär!
I know att det var suddiga bilder! ;)
Nu ska jag mysa med syster och Jempa, och kolla på film!

kika!

Kategori: Fridas liv och dagar

haha, kolla vad min katt är söt. Han har lagt sig bakom datorn!
Även att alla bilder finns uppe på fb nu, men det är
så många. Så ni får tyvär inte se de. Kke senare när jag har tid :/

Ingen vet vad jag ska ha för rubrik!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hos mormor och morfar!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hejhej!
Just nu sitter jag hos mormor och morfar, på deras nya pilatusboll!^^
Jag ska snart sticka på träning, as usual! Rüüüüligt!
Även att bilderna på min outfit idag finns på min kamera som ligger där hemma. Så de får ni se ikv!
Jag vill lägga till att min nya klass är BÄST!
LOVE U GUYS!♥
Bilder från skolan finns nog uppe på facebook förresten! Men om Anna har lagt upp de så tar jag de och laddar upp här!

Känner mig liten igen!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hejhej!
Anna följde med mig hem idag! Och det har snöat sjukt mkt och vi plockade fram madrassen och åkte! :')
Haha, då känner man sig verkligen liten igen, med täckbyxor och riktiga vantar!
Sjukt mysigt var det iallafall!
När vi kom in så skulle vi titta på pirates of carrbean, men då kom hennes pappa och hämtade henne precis. Så vi hann inte. Men vi kke ska ha filmmaraton i helgen. Vi ska kke ha tjejkväll förstår ni! :)
Men nu ska jag gå och kolla på bonde söker fru med mamma!
Ha det bra!
Det gick sjukt bra på provet också!

svar på komentar!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hello!
Här kommer det ett svar på ännu en ny anonym komentar!
Svar: biljetterna släpps den 17 november på ticnet. Men om två veckor så ska Justin själv skriva ut vilket datum han kommer till sverige, på twitter! Sluta skiv anonymt!

nu ÄR det vinter!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hello guys!
Det har snöat sjukt mkt nu och den är typ 1dm djup! GRYMT!

haha, mobba nt datakabeln jag håller i handen!
Jag glömde att jag höll i den och jag skulle ju sätta in korten på datorn!
Svar på komentar!

Kategori: Fridas liv och dagar

svar: Det är min kompis Elin som kom och var med oss en stund på dagen. Jag glömde att skriva det förut. Men du, snälla. Sluta komentera ANONYMT!

Nu ska jag plugga + dagens fråga!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hello!
Kom precis hem från skolan, lr ja.
Jag och Hanna gick med Rebecka hem från skolan!
Fast nu har Hanna åkt hem.
Även att det blåser sjukt mkt, och imorse snöade det!
Imorron är det NO prov, så nu ska jag försöka plugga så gott det dår så att allt fastnar!
Vi har också fått varan allra första läxa idag!
Inte så kul, menmen.
Sånt får man ta. Jag ska vara glad att vi inte har läxor nå ofta!
-vad tycker ni om skolan?
Själv tycker jag att den är ganska kul, och jag ångrar verkligen inte att jag bytte skola!
Läxor & Prov är såklart inte så kul. Men jag försöker ändå. Det är ju inte bara jag som satsar på MVG, eller hur?
För att komma in på rätt linje, och få ett bra jobb så behövs ju skolan!
Men nu ska jag plugga!
Vi hörs!^^

BESÖKSREKORD!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hej bloggen!
förlåt för att det inte blev ngt inlägg igår.
Men jag hade träning, och vi har NO prov imorron som jag pluggade på!
Aja, inga sura miner för nu kommer det lite random bilder på jag idag! :D
Även att jag har fått BESÖKSREKORD!
Bilder, Madde & Vendela!

Kategori: Fridas liv och dagar

Ni måste få en bild på MISTER LOBALOBA OCKSÅ!

Såhär gick det för oss att baka chokladbollar!

Kategori: Fridas liv och dagarThihi, BUSBILDER!
Det blev inga chokladbollar, det blev maffianbollar! :D
Goda iaf!

HAPPY HALLOWEEN!

Kategori: Fridas liv och dagar

Love story!

Kategori: Frida sjunger

Här kommer videon!

Kategori: Fridas liv och dagar


vickanpickan

Kategori: Fridas liv och dagar

Här kommer bilden som ni vill se, på min underbarafinavictoria!

Bilder!

Kategori: Fridas liv och dagar

Nu kmr det bilder från idag! :)
Haha, det var nog alla (som ni får se)

Speelar in en ny låt!

Kategori: Fridas liv och dagar

Låten kmr snart!
Ha tålammod, det är jag och Vendela btw!

Nu ska vi chilla!

Kategori: Fridas liv och dagar

Chillidill, chillidill! :D

Vendela är här! ♥

Kategori: Fridas liv och dagar

Hello!
Nu är Vendela här!
Fast det blev ingen Villemo :/
Men Vendela duger väl, haha, nej då!
Hon duger mer än bra, mer än BÄST!^^
Just nu sitter vi och svullar chips!
även att jag har fixat lite i min bokhylla! Vendela hjälpte till^^.
Vad tycks?
Nu ska jag fixa på Vendelas blogg.
Vi hörs!

I'd rather be with you!

Kategori: Frida sjunger

Jag saknar sommaren!

Kategori: Fridas liv och dagar

Här kommer det en ny cover från mig, enbart mej den här gången!
Inte precis den bästa låten jag har gjort, jag sjöng lite för ljust. Men haha, jag orkar faktiskt inte spela in igen!

Bilder från igår.

Kategori: Fridas liv och dagar
Nu ska jag sätta mig och kolla på...

Fridas minnesbilder!

Hängt undan jackor och väskor nu!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hej bloggen!
Nu har jag rensat undan mina jackor, det blev mina 2skinnjackor, min jeansjacka och min vind jacka!
Täck jackan hänger kvar på sin krok!
Väskorna slängde jag in i skåpet!^^

Manikyr på Madde nu!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hejhej!
Nu ska jag göra lite manikyr på Madelené. Medans vi kollar på "the last song", igen!
Fast hon har inte sett den. Även att jag har fixat lite ny design på hennes blogg. Kika!
Ha det bra!

HÄR KOMMER VIDEOOON!

Kategori: Fridas liv och dagar

Lite suddig! Det är filmat med mobil.
Jag och madde är de med likadana gråa tröjor!^^
WATCH OUT!

Internet krångel! :s

Kategori: Fridas liv och dagar

Hej bloggen!
Förlåt för att det inte har blivit något tidigigare inlägg! Men internet har krånglat hela morgonen på min dator, och gör det fortfarande.
Så nu skriver jag ett inlägg på pappas dator!
Jag ska gå och städa lovelys bur snart och sen så åker jag in på koregrafi i workshop -the last day!
Även att det blir en liten uppvisning senare idag! Vi ska visa vad vi har lärt oss under dessa 4dagar!
Men nu måste jag skynda mig iväg, vi hörs senare idag!
Madde ska med mig hem igen btw!

Pizzabak med bästis!

Kategori: Fridas liv och dagar
pizzan var GRYMTgod!

jag idag!^^

Kategori: Fridas liv och dagar

Dissa att spegeln är dimmig!


Nu sticker jag snart till bussen!
Och sen blir det tredje dagen av koregrafi i workshop!
Jag har räknat ut att vi har tränat i 14timmar totalt efter 4dagen. Imorgon alltså!
Sjukt pepp jag är nununu!

En av de bästa filmerna som har gjorts!

Kategori: Fridas liv och dagar

Filmen som jag såg igår var GRYM!
En av de bästa filmerna jag har sett faktiskt!
Åh, vad jag grät!
Ni MÅSTE se filmen!

Bilder från today!

Kategori: Fridas liv och dagar

såhär såg det ut när madde skulle åka hem!
GRYM dag med min brud!
Nu ska jag gå ner och kolla på the last song med syster, och Jempa^^

SVAR PÅ KOMENTAR!

Kategori: Fridas liv och dagar

Svar:
Jag dansar i en helt vanlig dansförening, jag säger inte vart för jag vill inte gärna ge ut vart jag bor och liknande! Men jag dansar i ett tävlingslag, och vi ska åka till sweich nästa år, läs om det här!

svar:
Hahah, det kke kommer någongång senare det! ;)

svar:
JB har en konsert i sthlm, jag har inte hört något mer. Men han kke ska ha en i Göteborg också, jag vet inte! :)

svar:
Videoblogg kan jag ordna! Även fast det är sjukt pinsamt, men vad gör man inte för sina läsare?:D

svar:
Jag använder inga speciella hårprodukter, men jag tvättar det ofta med wellas shampoo och balsam!
Här haru en bild. Fast jag brukar använda de grön-vita "förpackningarna"!

svar:
Jag bloggar på blogg.se för att jag tycker att det är en bra bloggsuite. Jag kunde lika gärna ha valt devote.se.
Men jag gillade blogg mycket bättre!
Om du vill ha tips och hjälp för att starta en egen fin blogg kan du gå in här! :)

svar:
Haha, ja. Det är reflexer på benen. Det var mörkt när jag tog bilden och då syntes de ganska väl!

svar:
Tack så jättemycket! Men det blir nog inte mycket modell av mig!

TILL SARA!
här är mina favorits typsnitt som jag laddade ner till photoshop!

Facelook!

Kategori: Fridas liv och dagarFör er som inte vet så är det där mitt "normala" hår. Lite lockigt ock så.
Jag har inte gjort ngt med det, det är bara nytvättat.
Och så ser det ut då. Jag själv gillar det inte så mycket.
Nu ska jag dra iväg och träna!
ha det så bra!

Svaren på komentarerna kmr senare!

Kategori: Fridas liv och dagar

Jag har fått jätte många komentarer som inte jag är van vid att få. Och det är SUPER kul.
Så fortsätt komentera.
Men eftersom jag är hos mormor och morfar, och deras dator inte har det nyaste paint och sånt.
Så alla svar på komentarerna får ni senare idag när jag har kommit hem!
Hoppas att ni orkar vänta.
Tack för alla söta komentarer btw!
KOMENTERA MERA! :D

Lite svaller på G!

Kategori: Fridas liv och dagar

Har ni hört att det ryktas om Justin Bieber och "camp rock stjärnan" Demi Lovato?
De blev tagen på bar gärning när Justin kysste Demi.
Demi är inte blyg över att tala om deras "förhållande".
Även att Demi hade blivit överraskad att Justin hade sånna kysskunskaper för natt bara vara 16år.
Det är ju trots allt 2år emellan dem, men Demi säger att Justin är mycket mogen för sin ålder!

Vad tror ni?
kmr de att bli ett riktigt hett par, som det kommer att snackas om i kändisvärlden?

FILMTAJM!

Kategori: Fridas liv och dagar

hello!
nu ska jag sätta mej ner med en skål popcorn och mysa framför en film med mormor och morfar!

Koregrafi i workshop!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hej bloggen!
nu är jag hemma från min första dag på koregrafi i workshop!
Sjukt kul, och jag känner redan att jag har utvecklats som dansare!^^
Även att min frukost var toppengod idag! (y)
Här kmr det lite pics!


Såhär såg jag ut innan jag åkte imorse. Inte den mest lyckade bilden, menmen...

Även att jag blev jätte häpen idag när jag såg att jag hade fått tio nua komentarer på olika inlägg på bloggen!
Blev sjukt glad iaf.
Och tack till alla fina komentarer!
Det var en anonym som skrev: Du borde bli modell fina unge!
När man hör sådant så blir man SJUKT glad! :')
Eh, justja, till sofia! -typsnitten kmr nog upp på bloggen imorron, för jag har bara de på min dator och som du vet så är jag hos mormor och morfar nu!