Frida Lindgren

HOME SWEET HOME

Kategori: Fridas liv och dagar

Nu är jag hemma igen efter en hel vecka med min underbara vän victoria. Vi har haft det hur bra som helst där borta. Vi åkte förövrigt moped dit också, sju timmar på min lilla rosa. Tycker att det var ganska bra gjort jag! Jag måste bara säga att det är det finaste och mysigaste stället på hela jorden. Så här får ni lite perspektiv på hur bra vi har haft det denna vecka.

♫ KINGEN KÖR ETT INLÄGG ♪

Kategori: Fridas liv och dagar

Måste bara ta ett inlägg om hur underbar Frida är.
Finns verkligen ingen omtänksammare och vackrare tjej än henne, så snäll och gullig mot alla hela tiden. Bara hennes leende får en själv att smälta, hon skiner som solen och det finns ingen jag har så kul med som jag har med henne ☼ 
Alla borde ha en vän som Frida, verkligen. En som man alltid kan snacka med, om precis vad som helst och känslan av att vara 110% säker på att det stannar hos henne, åh det är underbart att ha en sån vän. och som man kan ringa eller smsa om man mår dåligt, just för att veta att hon, just den tjejen, frida, kan få en på så bra humör på bara några minuter. Frida är tjejen som är värd den bästa killen, perfektaste förhållandet, en kille som talar om för henne hur underbar och vacker hon är varje dag och en kille som tar hand om henne och stöttar henne vad det än är, en kille hon kan lita på och veta att han alltid står vid henne sida. den finaste killen som finns, eller ja finaste killen har ju faktiskt jag redan fått. men hon förtjänar seriöst en toppen kille, hur lång tid det tar eller hur många svin hon kommer träffa, så finns han där ute någonstans och väntar på henne. killen som hon älskar lika mycket som han älskar henne. Skulle kunna göra vad som helst för Fridas utseende och personlighet, hennes leende, ögon, hår, röst, sångröst och kropp ♥♥

eftersom jag inte frågat frida om lov om det här inlägget så vågar jag inte skriva längre. 
men hare kingaste och sluta inte läs fridas kingblogg för då får ni inte se fler inlägg från mig heller!
checka min med HÄR

PUSS / tilaivarsson ♫☼♥ 

TILA GÄSTBLOGGAR!

Kategori: Fridas liv och dagar

Hej alla Fridas läsare! 

Har precis skrivit lite med Frida, hon och Victoria har det bra i hennes stuga fast dåligt väder :-( tycker lite synd om dom som åkt moppe dit och nu har dåligt väder :-( får hoppas på att det blir bättre! 
Tycker iallafall att det är ascoolt att jag får gästblogga på Fridas blogg, min absoluta favorit blogg ;-) Måste säga att Frida är världens bästa vän i hela världen, och jag saknar och älskar henne så stört mycket!
Kan blogga nå mer när jag har lite mer att skriva om, känns helt tomt i huvudet nu. 
Ni får gärna kolla in min blogg med: http://tilaivarsson.devote.se

Hoppas eran helg varit bra och att ni alla får ett fortsatt bra sommarlov! 

/ kingen

 

GLAD MIDSOMMAR

Kategori: Fridas liv och dagar

Hej mina fina! Igår tog jag och Victoria min rosa prinsessa till stugan. Sju timmar totalt tog det, haha. Hade sjukt ont i rumpan när vi kom fram. Vi har ingen dator här ute, så ni får lite mobilbloggar då&då och ett större inlägg med massa bilder när vi kommer hem igen. Videon från Söderhamn som jag lovat er får ni också då. Ta det lugnt ikväll och ha det riktigt kul. GLAD MIDSOMMAR.

Svalkar vinden, värmer solen ser du något bakom molnen

Kategori: Fridas liv och dagar

I fredags var ju jag och nåra härliga brudar ner till söderhamn på konsert. En av de bästa kvällarna i mitt liv. Helt ärligt. Kapten Röd ägde sceenen, och fan vad imponerad jag blir av honom. Sedan kom den svenska björnstammen och tog BÄST till en helt ny nivå. Sjukt vad bra de är! Och de är bättre live än på spotify, youtube, itunes. Överallt. Åh, vill så himla gärna tillbaka. Ska dessa sjuka killar uppträda i närheten snart igen så är jag där. Helt klart! Amanda fondell var faktiskt också ganska bra. Och till min förvåning så har Erik Grönvall. Han som vann idol för några år sedan gått och blivit hårdrockare typ. haha. Mellan konserterna var småstadsliv där och gjorde alla glada också. Dom är så hilma king! Jag håller på att klippa ihop alla små videos jag filmade på artisterna nu. Ni som inte var där kommer inte förstå hur underbart det var. Men ni får videon imogon. Sov gott nu mina kära. Puss
 

BALEN 2012

Kategori: Fridas liv och dagar

Nina var så otroligt fin på balen, jag längtar ihjäl mig tills det är min tur. Bara 4 år kvar nu haha.

If I could be like that

Kategori: Fridas liv och dagar

ÄNTLIGEN fungerar internet som det ska igen efter tre dagar. 
Just nu sitter jag och dricker min standard smoothie och ska fixa lite nya inlägg åt er guys. Sounds good. Eller hur?
 

Internet krångel

Kategori: Fridas liv och dagar

Hej alla fina! Igår hade jag jätte mycket som jag tänkte blogga om, men såklart så fungerade inte internet som det skulle. Och blogg.se appen fungerar inte längre heller. Så imorgon, eller ikväll om jag har tid så kommer det upp bilder på ninas bal, och kanske något till inlägg också. Ha en bra första sommarlovs måndag. 
Här är världens snyggaste kille. 

FÖR NINA HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD HON ÄR BRA

Kategori: Fridas liv och dagar

Nu är hon klar i skolan, och redo för livet. GRATTIS bästa!


EXAMEN 2012

Kategori: Fridas liv och dagar

 
Nu har jag gått ut mitt antagligen mest känslosamma skol år med massa tårar, skratt, leenden och problem. Och allt detta har jag upplevt med min klass. I stort sätt varenda dag. Vi hatar varandra men älskar varandra på samma gång. Vi är som en stor familj som bråkar om minsta lilla. Men ändå blir allt bra i slutet. Herregud vilken sjukt underbar klass jag går i. Niorna som nu ska ta sitt liv till nästa steg har vi varit med i två år nu. Gjort minnen för livet, skrattat och gråtit med. Det kommer att bli så himla tomt utan er nästa år. Allt kommer bli så tyst och tråkigt. Men jag önskar er alla ett stort LYCKA TILL. Och tack för dessa år.
Nu ska jag njuta av mitt 2 månaders långa sommarlov. Och gör så ni också, glad sommar.

young, wild and free

Kategori: Fridas liv och dagar

Nu ska jag iväg med lite skönt folk på en flotte och bada varmvattens tunna. Så himla skönt ska det bli. Vann även brännbollstävlingen idag med skolan, och har fått fetaste brännan på ryggen. Inte så snygg dock. Men vi hörs kanske senare. puss IMORGON ÄR DET EXAMEEEEEN!

arkiv bild

Såhär kommer mitt hår att se ut om ett tag

Kategori: Fridas liv och dagar


På bild: Lisaplace.se
Jag ska ABSOLUT göra mitt hår dip dyed. Så sjukt snyggt! Allra helst till sommaren också. Så himla taggad till sommaren 2012. Och på torsdag smäller det, och sommaren tar sina första lediga andetag. Synd att man inte har fixat bikini kroppen än bara..

Big jeans jacket

Kategori: Fridas liv och dagar



strange clouds

Kategori: Fridas liv och dagar

Nu har jag lämnat min telefon till min kusin som ska fixa den ganska billigt i stockholm. 650:- istället för typ 2000 här i dyra hudik. Får tillbaka den på fredag. Men nu är frågan: hur fan ska jag klara mig utan den?! Aja, dagen har väl varit relativt lugn. Filip kom till mig idag, fan vad jag har saknat pojken. Felicia och Victoria hängde också på. Sen åkte jag med mamma och pappa å hälsade på min syster och barnen. Nu ska jag sätta igång lite mysig musik ocg glädja mig över att det snart är sommarlov!
Bild från sista april

värsta som har hänt mig

Kategori: Fridas liv och dagar

Igår hade jag en sjukt rolig kväll med massa härliga folk. Men tyvärr så slutar kvällen med att jag tappar min älskade telefon, och den spricker. Fan vad jag är sur nu. Har seriöst legat och grinat hela natten. Men värst av allt. Jag har inga pengar till att köpa en ny. Och detta betyder att jag kommer att få leva med en trasig iphone tills i slutet på juli då jag har pengar till att fixa en ny. helvete.

me, myself and I

Kategori: Fridas liv och dagar

Nu är jag klar med ALLT i årskurs åtta, och har bara soft dagar kvar tills på torsdag då sommarlovet tar sina första andetag. Det ska bli så sjukt härligt, och som ni kanske redan vet så har jag så himla mycket att se fram imot denna sommar! Massa konserter med härlig musik, sena uppesittar kvällar med fina vänner vid vattnet, åka moped i finvädret och upptäcka nya ställen jag aldrig har varit på förut, massa mys i stugan, sol & bad, en och annan grill kväll och att bara få vara. Det ska bli så enormt skönt! Nu ska jag fortsätta att njuta av denna torsdag. Ni får ha det så bra, puss!
Btw, ni vet att ni kan hitta mig på instagram och twitter va? ffridalindgren på instagram, och fridalindgren på twitter. Go and follow bitches!

It's summer baby

Kategori: Foto

Finns det något härligare än att gå ut och fota i det här fina vädret? tror inte det asså!



My lovely jumpsuit

Kategori: Fridas liv och dagar

Idag invigde jag min nya jumpsuit på skolan. Den är helt underbar och hur skön som helst!

kanske den finaste låten som finns

Kategori: Fridas liv och dagar

Den här låten var det en kille som visade mig, och jag föll på engång. Låten är så sjukt bra, och den får mig att bli gråt färdig varje gång. Jag skulle sjunga den på examen egentligen, men jag ångrade mig då jag tyckte att jag hade för lite tid på mig att träna in den riktigt bra. Jag måste bara säga: Läs den här kommentaren som någon hade skrivit på denna låt. Fan vad bra skrivet. Jag ska försöka att hålla mig till dessa ord. Och vill ni vara smart? Gör som mig.

for all those broken hearts and lost ones dont worry in the end everything will be okay... until then....this song can keep us above the water......just wait a little longer.... there will probably be a scare...... but thats okay, because then we can always have the memory and when we're in a bad situation we can remember how we got through this......just hang on a little longer....we'll be fine

Artister och konserter i sommar

Kategori: Fridas liv och dagar

Så JÄVLA skönt att det börjar att bli sommar. Är så sjukt taggad inför alla grymma artister jag ska titta på med mina fina vänner i sommar. Här kommer det en lista på vart jag ska och se artisterna och vilka jag ska titta på.

 

15 Juni ska jag och några vänner åka på "schools out" i söderhamn och titta på Den svenska björnstammen, kapten röd, och Amanda Fondell. Det kommer säkert dit några fler också, men som kanske inte är lika kända.

 

Den 4 Juli ska jag och Victoria åka på rix FM festival/Sundsvall gatufest och titta på Ed sheraan. Men dit kommer även David Lindgren, dead by april, molly sandén, broken door, lisa miskovsky och Amanda Fondell (igen). Men somsagt så åker vi dit för att se och lyssna på den härliga Ed.


27-28 Juli ska jag på hudikkalaset och titta på Timbuktu, Ulrik Münther och Loreen. Det är nog fler som ska dit också, men vi ska dit för att umgås med trevligt folk och för att se Timbuktu och Ulrik.



Sen om det är sant som det är sagt så ska jag SJÄLVKLART åka till stockholm och titta på Justin Bieber. Åhfan vad jag längtar! Och det blir antagligen höjdpunkten denna sommar.



Sen är det ett måste att jag någon gång, så fort som möjligt att jag ska åka och lyssna på B.O.B, Håkan Hellström, Daniel Adams Ray, Maskinen, Flo Rida osv.


Bild från World Gymnaestrada Lausanne 2011

Colour me blue, I'm lost in you

Kategori: Fridas liv och dagar

Eftersom vi har kommit in i en sommar månad nu, äntligen. Så har jag varit och inhandlat en massa snygga nagelack som kommer liva upp vilken tråkig outfit som helst i sommar.

glömmer aldrig våra tider som vi haft

Kategori: Fridas liv och dagar

Jag och Victoria stack ifrån stranden vid ett tiden idag ungefär. Sen har vi bara tagit det lugnt och för en stund sen följde vi med mamma och handlade lite saker. Min syster tar ju studenten nästa vecka, så det är mycket som ska handlas. Jag fick med mig en massa god frukt och gjorde mig själv godaste blandningen när jag kom hem. På bilden är det jordgubbar, kiwi och hallon. Det enda som saknas nu är väl sommarvärmen?

let the fire burn baby

Kategori: Fridas liv och dagar

Eftersom att det är nationaldagen idag är vi lediga ifrån skolan, så igår drog vi ihop ett gäng och åkte och tältade i ofärne. På badstranden där vi var förra fredagen. Vi grillade korv, pratade en massa skit och hade det trevligt. Klarade mig även ifrån spikar och fall, skönt faktiskt! Puss

FUCK

Kategori: Fridas liv och dagar

Jag skrev ju och berättade om vad jag var med om i fredags, inte nog med det så sprack mina favoritbyxor från dr.denim också. Har inga pengar att köpa nya för heller. Så jag är sjukt arg. det.går.inte.bra.nu

2 pictures from friday

Kategori: Fridas liv och dagar

På det här mysiga stället satt jag en bit in på natten i fredags och pratade om allt mellan himmel och jord med några gamla klasskamrater. Jag ramlade även första gången med moppen, förstörde kåpan och fick en rejäl smäll i armen. Senare in på kvällen klev jag på en spik som gick igenom min converse sula och in i min fot. Så jag har hoppat runt på kryckor och legat i soffan hela lördagen och söndagen. Hoppas att ni har haft en trevlig helg. puss

2012-06-01

Kategori: Fridas liv och dagar

ÄNTLIGEN FREDAG! sitter hemma hos mig just nu och myser med felicia, har pratat betyg och tagit tag i det sista i skolan hela veckan. Så nu känner jag att jag förtjänar två dagar ledigt. Jag och Fille planerar även inför nästa helg. hihi! 

Min gårdag

Kategori: Fridas liv och dagar

Igår hade jag en jätte mysig kväll då jag pratade med Max på skype hela kvällen. Saknar killen otroligt mycket asså! Ska försöka ta mig upp till Umeå någon gång i sommar med Tila och träffa grabbarna igen!

Ny jumpsuit

Kategori: Fridas liv och dagar

Dagen efter att jag hade köpt mina nya kläder som jag visade er så köpte jag en ny bikini överdel och en jumpsuit. Är heeeelt inlove med den underbara jumpsuiten! Ni får en bättre bild någon annan gång.